Kontorshotell

Co-working med kontorshotell är en trend som har exploderat de senaste åren och det är inte svårt att förstå varför.

Förutom det faktum att det är billigare än att hyra ett eget kontor, erbjuder det också möjligheten att samarbeta och utbyta idéer med andra entreprenörer och affärsmän.

Vi frågar här Andreas Anderzon som tillsammans med Emanuel Dagemark startar konceptet:

Men vad är det egentligen som gör co-working och kontorshotell så populärt?
– ”För det första är det en social upplevelse. Att sitta ensam på en kontorsplats kan vara ensamt och tråkigt, men när du är omgiven av andra människor som också jobbar med spännande projekt, kan det vara en källa till inspiration och motivation. Det är också en bra chans att bygga relationer med människor inom samma bransch eller med liknande intressen.”

– ”För det andra är det ett effektivt sätt att arbeta. När man är omgiven av andra som också jobbar, kan det vara lättare att hålla sig fokuserad och undvika distraktioner. Dessutom erbjuder vi många gemensamma utrymmen och verktyg som man kan använda, vilket kan underlätta arbetet.”

Men det är inte bara arbetet som är roligt med co-working, det finns också många roliga aktiviteter och evenemang som arrangeras. Det kan vara allt från yoga-klasser på morgonen till after-work-mingel på kvällen på balkongen. Det är ett bra sätt att koppla av och ha kul med andra som också arbetar där.

Så vad väntar du på? Testa co-working på kontorshotellet hos oss i Landvetter i Härryda kommun, precis utanför Göteborg och upptäck för dig själv varför det är en trend som inte verkar försvinna någon gång snart. Du kanske hittar din nya favoritplats att arbeta på, nya vänner och kanske till och med ett nytt affärskontakter. Och vem vet, du kanske till och med hittar din nästa affärspartner där.