Om E-Handelshuset

Environment

access to a variety of working spaces

+ Community

connecting to like minded people

+ Programs

designed to assist & challenge your business

Under 2024 slår vi äntligen upp portarna till E-handelshuset – över 2000 kvm coworking space och lager. Hos oss får du som företagare möjlighet att arbeta tillsammans med likasinnade företag inom e-handel. Som partner till E-handelshuset blir du en naturlig del av vårt e-handelsnätverk och får möjlighet att möta andra inom samma bransch. Använd vårt öppna kontorslandskap eller reservera din plats hos oss!

VÅR HISTORIA

Låt oss presentera oss själva, vi är Andreas och Emanuel – två erfarna entreprenörer med en stark passion för e-handel och dess potential på en internationell marknad. Sedan 2007 har vi drivit D&A Group AB, ett bolag som vi startade tillsammans med en minimal insats på endast 1.000kr per person. Målet var att bevisa att det är möjligt att skapa en lönsam verksamhet utan stort kapital, så länge man har en stark drivkraft och fokus.

D&A Group AB har visat sig vara ett framgångsrikt bolag, med lönsam tillväxt redan från första året. Trots stora utmaningar under resans gång har vi fortsatt att driva bolaget framåt med en stark vision. Vi är oerhört stolta att våra prestationer har belönats med både Gasellpriset och Superföretag-utmärkelsen både 2021 och 2022.

Vårt senaste projekt, E-handelshuset, är ett koncept som vi har pratat om i flera år. Målet är att skapa en miljö med bra förutsättningar för lönsam tillväxt för e-handelsföretag. Genom att dela erfarenheter och samarbeta med andra drivna företag inom e-handeln hoppas vi kunna underlätta resan för andra företag att nå sina mål.

Tillsammans med er vill vi fortsätta utvecklas – med mycket skratt och med hög målmedvetenhet. Hoppas vi ses i E-handelshuset sommaren 2024!